About Us

Terrie Marie, D.Ms, ook wel de Angel Whisperer genoemd, heeft een extreem alternatieve en zeer effectieve methode om hart, ziel en geestgerichte mannen en vrouwen aan te geven hoe ze des te capabeler kunnen verschijnen in hun leven, werk en zaken wanneer ze aan hun Ultimate Angel Dream Team!

Als de Angel Lady vertegenwoordigt Terrie Marie aanzienlijke autoriteit in het vertellen van haar verbazingwekkende klanten de beste manier om op legitieme wijze goddelijke leiding te krijgen en te krijgen via hun Hoger Zelf en Engelen om hun innerlijke trilling, goddelijke rijkdomfrequentie te verhogen, gedachtenontwerpen te veranderen, de wet te upgraden van aantrekkingskracht en versterken hun vertonende invloed.

Haar klanten vinden en onderzoeken ook nuchtere, eenvoudig te gebruiken methoden, tips en instrumenten om bloei en rijkdom uit te breiden, hebben meer overeenstemming en minder druk en vertrouwen op hun instinct en ingevingen met een verhoogd gevoel van versterking en zekerheid.

De pretentieloze, grensverleggende stukjes kennis die Terrie Marie onderwijst, maken baanbrekende veranderingen van achter naar voren en komen tot verbluffende mensen in Australiƫ, Zuid-Afrika, Duitsland, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Mexico, Braziliƫ, Belgiƫ, Nieuw-Zeeland.

Terrie Marie, D.Ms. heeft het opmerkelijke vermogen om met engelen om te gaan en met hem te spreken, wat haar een diepgewilde zorg voor Angel Mentor en Angel Whisper maakt.